Göm menyn

Fyllnadsval lärarrepresentant

Mellan den 22 – 28 november sker fyllnadsval av lärarrepresentant till universitetsstyrelsen. Information, tidplan och valberedningens förslag finns på den särskilda lärarvals-webbplatsen.

puff-pedagogiska-medel

Sök pedagogiska medel

Nu kan du söka medel för pedagogiskt utvecklingsarbete inom e-lärande. Två miljoner kronor är avsatta och ansökan ska vara inne senast 21 januari 2019.

Vattenpuff

Vattenläcka i Kåkenhus

I samband med ett arbete med sprinklersystemet i Kåkenhus runt lunchtid onsdag 24/10 inträffade en vattenläcka. Skadan gäller hus 6 och 7.

Liveband ISV-dagen

Här hittar du program för ISV-dagen 24 okt

Årets institutionsdag går under temanamnet Kunskapsresan och innehåller bland annat docentföreläsningar och doktorandpresentationer. Därefter tar inflyttningsfesten vid med bl.a. livemusik från medarbetarkända bandet Redline Soul.

Stipendium-puff

STIPENDIER vid LiU Norrköping

Härmed utlyses flertalet stipendier för studenter, doktorander och yngre forskare vid LiU Norrköping. Läs mer när du klickar på rubriken.

Pensionsträff

Har du några år kvar till pension men vill lära dig mer om din pension? Onsdag 24 oktober arrangerar SPV en informationsträff i Norrköping.

Utredningspuff

Information om institutionsutredning

Utredningen vid medfak pågår fortsatt för fullt och kommer att presenteras i skriftlig form 5 oktober. Innan dess kommer det hållas tre informationsmöten för personal vid institutionerna och fakulteten samt ett större möte efter det datumet.

Utbildning IT

IT-utbildningsdag 25 september 2018 på IT-avdelningen

Microsoft Teams, OneDrive och enkätverktyg. Välkommen till en dag med och om IT-utbildningar för alla anställda på LiU!

avbrott-insidan

Tillfälligt avbrott

Torsdag 23 augusti mellan kl 13.00 och 14.00 kommer Insidan att ligga nere på grund av tekniskt underhåll. Det går inte att komma åt några sidor under Insidan under den här timmen.

Nyanställd

Nyanställd?

Några gånger per år arrangeras introduktionsutbildning för nyanställda medarbetare. Försäkra dig om en plats och anmäl dig redan nu till nästa introduktionsdag i oktober.

Lagbok-sverige

Ny lag påverkar LiU

Den 1 juli fick Sverige en ny förvaltningslag, ramlagen för alla myndigheters verksamhet. Den nya lagen innebär vissa förändringar som man som anställd på en myndighet bör känna till.

IT-utbildning LiU

IT-utbildningar

Personlig hjälp, drop in, utbildningsdagar eller beställningskurser. Nu finns höstens IT-utbildningar på LiU-IT:s hemsida.

Sidansvarig: elisabeth.qvarnstrom@liu.se
Senast uppdaterad: Mon Nov 19 10:41:02 CET 2018