Göm menyn

Kulturföreningen


Vill du bli medlem? Sätt in 150 kr på Plusgiro 11 39 33-6, Kulturföreningen vid Campus Norrköping. Verksamhetsåret sträcker sig från juli - juni.

 


Rabatt på SONs konserter!

25% rabatt på biljetter hos SON

Hos Norrköpings symfoniorkester (SON) får medlemmar i Kulturföreningen 25% rabatt per biljett vid köp av minst fyra biljetter. Det innebär ju i praktiken "Köp 4 betala för 3". Rabatten erhålles vid köptillfället mot uppvisande av kupong. Kontakta Elisabeth Qvarnström, elisabeth.qvarnstrom@liu.se för kupong. Rabatten gäller på platser i kategori I på SONs samtliga konserter i De Geerhallen, utom familje-konserter. Kan inte kombineras med andra rabatter.

OBS! att inte alla som ska gå på konserten måste vara medlem i föreningen, utan att det räcker med att en i sällskapet är det! Du kan alltså gå med vänner eller familjemedlemmar, rabatten gäller ändå alla biljetterna – under förutsättning att det är minst fyra biljetter.

 

Program våren 2017

After Work-konsert med eller utan soppa – ”18.00 hos oss”, 25 januari, kl 18:00
After Work-konsert
Nästa tillfälle för After Work-konsert är onsdagen 25 januari kl 18. Denna gång blir det "En skön blandning av omtyckt orkestermusik. En njutbar timme med härlig orkestermusik från flera olika genrer”. Musikstyckena som spelas är Walton Richard III - A Shakespeare Suite, Mozart Konsert f klarinett, sats 2, Nielsen Tuppdans ur Maskarade, Rombi Aria ur Joyeux Noël för violin och orkester, Ligeti Concert Romanesc och Sibelius Finlandia.

 

Vi får som vanligt rabatt om vi blir fyra stycken eller fler och numera är ju rabatten 25% i stället för 25kr! Ordinarie biljettpris är 150kr/st men vi betalar alltså bara 113kr/person. Soppa (valfritt) före eller efter kostar 85kr/person. (Vi brukar ju oftast äta soppan innan, kl 17!) Kvällens soppa är broccolisoppa med ostsandwich. Konserten är c:a en timme och tio minuter lång.

Det är även OK att ta med en vän eller familjemedlem, rabatten gäller då även för dem och det finns egentligen ingen övre gräns för hur många biljetter vi får köpa, huvudsaken är att vi blir minst fyra stycken. OBS! anmälan är bindande!

Här kan ni läsa mer om konserten:

http://www.norrkopingssymfoniorkester.se/konserter/18.00-hos-oss


Anmälan till Elisabeth Qvarnström, elisabeth.qvarnstrom@liu.se, senast fredag 20 januari! Ange om ni vill ha soppa eller ej.


 

NLF2016

Bli guidad genom ljusfestivalen! Kulturföreningen inbjuder till en guidad visning av Norrköping Light Festival den 4 januari, kl 16:00 med en av Upplev Norrköpings kunniga guider. Hör guiden berätta om konstverken samtidigt som du upptäcker stadens alla andra vackra ljusdekorationer i form av fasadbelysningar, färgsprakande vattenfall och upplysta träd.

Föreningen bjuder på guidningen för medlemmar, respektive/anhöriga/vänner betalar ett reducerat pris av 50 kr (ord 100 kr). Max antal är 35 personer, så först till kvarn…

Guidningen startar utanför Visualiseringscenter och själva promenaden är c:a 1,5 kilometer och tar en timma och 15 minuter.

Anmälan till Elisabeth Qvarnström, elisabeth.qvarnstrom@liu.se, senast tisdag 13 december!

 


 

Tidigare aktiviteter

 

 

 

Kulturföreningen

en ideell förening vars ändamål är att:

· verka som träffpunkt för anställda vid Linköpings universitet med brett kulturintresse

· främja ett aktivt intresse för kulturaktiviteter

· sprida information till medlemmarna om det aktuella kulturutbudet i Norrköping med omnejd

· arrangera olika kulturaktiviteter, det vill säga:

Arrangemang kring och med företrädare för både de traditionella och otraditionella sköna konsterna, besök i kulturhistoriskt intressanta miljöer ute såväl som inne, djupdykningar och fågelperspektiv, ofta avrundade med god mat och dryck.

Föreningen är partipolitiskt, fackligt och religiöst obunden.Sidansvarig: elisabeth.qvarnstrom@liu.se
Senast uppdaterad: Tue Dec 20 09:25:03 CET 2016