Göm menyn

Pensionsträff

Har du några år kvar till pension men vill lära dig mer om din pension? Onsdag 24 oktober arrangerar SPV en informationsträff i Norrköping.

Utredningspuff

Information om institutionsutredning

Utredningen vid medfak pågår fortsatt för fullt och kommer att presenteras i skriftlig form 5 oktober. Innan dess kommer det hållas tre informationsmöten för personal vid institutionerna och fakulteten samt ett större möte efter det datumet.

Utbildning IT

IT-utbildningsdag 25 september 2018 på IT-avdelningen

Microsoft Teams, OneDrive och enkätverktyg. Välkommen till en dag med och om IT-utbildningar för alla anställda på LiU!

avbrott-insidan

Tillfälligt avbrott

Torsdag 23 augusti mellan kl 13.00 och 14.00 kommer Insidan att ligga nere på grund av tekniskt underhåll. Det går inte att komma åt några sidor under Insidan under den här timmen.

Nyanställd

Nyanställd?

Några gånger per år arrangeras introduktionsutbildning för nyanställda medarbetare. Försäkra dig om en plats och anmäl dig redan nu till nästa introduktionsdag i oktober.

Lagbok-sverige

Ny lag påverkar LiU

Den 1 juli fick Sverige en ny förvaltningslag, ramlagen för alla myndigheters verksamhet. Den nya lagen innebär vissa förändringar som man som anställd på en myndighet bör känna till.

IT-utbildning LiU

IT-utbildningar

Personlig hjälp, drop in, utbildningsdagar eller beställningskurser. Nu finns höstens IT-utbildningar på LiU-IT:s hemsida.

Sidansvarig: elisabeth.qvarnstrom@liu.se
Senast uppdaterad: Wed Sep 05 08:21:03 CEST 2018